HAR DU SVERIGES
BÄSTA SEGERGEST?

– Vinn peptalk med Calle Schulman!

Det är tufft att sluta röka, men varje cigarett du väljer bort är en seger. Gör som Calle Schulman – fira dina triumfer med en segergest.

1:A PRIS PEPTALK MED CALLE SCHULMAN
OCH MIDDAG FÖR 2 PÅ TAVERNA BRILLO*

2-5:e pris Resecheckar värde 1500 kr

* Peptalk med Calle Schulman över en drink, där ni kan utbyta erfarenheter och tips om att sluta röka, samt efterföljande middag för 2 personer på Taverna Brillo i Stockholm.

TÄVLING AVSLUTAD!

Tack för alla fina och inspirerande bidrag! Efter långa jurysammanträden utsågs ”aremyrskan” till vinnare av peptalk med Calle och efterföljande middag på Taverna Brillo för två personer. 2-5 pris går till ”Lenahoglundsthlm”, ”Mlistenius”, "Fredrik Nordbeck” och ”Kamillicent”. GRATTIS!

VARJE CIGARETT DU VÄLJER BORT ÄR EN SEGER.

Att hoppa över en cigg kan vara svårt, men när man lyckas känner man sig som en riktig vinnare. Vi lägger ingen värdering i hur många cigg du hoppar över, varför du gör det eller vad du har för slutmål. Men varje gång du lyckas är du grym och det vill vi hylla! Vi på Zonnic tycker att nikotinläkemedel ska vara lättanvända, lättillgängliga, smaka gott, ge snabb effekt och ha ett bra pris. Välj det alternativ som passar dig bäst. Woop! Woop!

Här Kan du
köpa Zonnic!

Zonnic nikotinläkemedel finns att köpa på apotek, i kiosker och mataffärer.

Prova Zonnic:10 kr rabatt På valfri Zonnic produkt!