Tävlings­villkor

Genom att delta i tävlingen på www.zonnic.se/seger samt på Instagram under hashtagen #zonnicseger godkänner du tävlingsreglerna nedan.

Så här går tävlingen till

Ta en bild på din bästa segergest. Publicera på Instagram och tagga med #zonnicseger. Du måste ha en öppen profil för att kunna delta. Det går också bra att tävla direkt på kampanjsidan genom att ladda upp din bild.

Tävlingsperiod och vinster

Tävlingen pågår under perioden 15 maj 2017 till och med den 5 juni 2017 och anordnas av Niconovum AB.

Vinsterna fördelas enligt nedan:

1:a pris:        Peptalk med Calle Schulman
Peptalk med efterföljande middag för 2 på Taverna Brillo i Stockholm, totalt värde 3000 kr ink moms. Ev. resekostnader, boende eller andra utlägg ingår ej. Datum för första pris planeras i samråd med Calle och vinnaren och måste utnyttjas senast 31/8 2017.
2-5:e pris:     Resecheckar till ett värde av 1500 kr på ticnet.

Vinsterna kan inte bytas ut mot kontanter. Vinnarna kontaktas via Instagram eller mail den 7 juni 2017. Vinnarna kan komma att publiceras på kampanjsidan och Instagram med för- och efternamn. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Jury

En jury bestående av representanter från Niconovum AB och Garbergs Malmö utser vinnarna, det vill säga de som juryn anser har de bästa segergesterna. Juryns beslut går inte att överklaga.

Villkor

För att delta i tävlingen ska deltagaren vara 18 år och bo i Sverige. Anställda på Niconovum AB, Scream Skåne, Garbergs Malmö och Blinka Blå samt deras familjer får inte medverka i tävlingen. Tävlingsbidrag kan komma att användas i Zonnics marknadsföring.

Ansvar och hantering av tävlingsbidrag

Niconovum AB ansvarar ej för inskickade bilder. Tävlingsdeltagaren ansvarar för att samtliga kontaktuppgifter är rätt ifyllda samt att det uppladdade materialet inte är kränkande, sexistiskt eller på annat sätt anstötligt. Niconovum AB förbehåller sig rätten att ta bort bidrag som strider mot dessa regler. Tävlingen är på inga sätt sponsrad, administrerad av eller sammankopplad med företaget Instagram.