Zonnic
nikotinsugtabletter

expand-icon
Zonnic Sugtabletter 2Mg 12
Zonnic Sugtablett Mint
2 mg
Zonnic Sugtabletter 4Mg 12
Zonnic Sugtablett Mint
4 mg 12 st
Zonnic Sugtabletter 2Mg 72
Zonnic Sugtablett
2 mg 72 st
Zonnic Sugtabletter 4Mg 72
Zonnic Sugtablett Mint
4 mg 72 st

Zonnic sugtablett
Röksuget är alltid en objuden gäst. När du känner av jobbiga abstinensbesvär är det bra att ha effektiva nikotinläkemedel till hands. Zonnic nikotinsugtabletter har en god, fräsch smak och len munkänsla. De är lätta och smidiga att bära med sig i väskan eller fickan och eftersom de ser ut som helt vanliga halstabletter kan du bekämpa ditt röksug på ett mycket diskret sätt.Befinner du dig i en situation då du inte kan eller får röka så kan en Zonnic sugtablett vara din bästa vän.

Enkla att ha till hands
Du hittar Zonnic sugtabletter i olika förpackningsstorlekar och nikotinstyrkor: 12 tabletter eller 72 tabletter, 2 mg eller 4 mg. På så sätt är det lätt för dig att finna en tablett som passar just dig och dina behov. För vissa är den mindre nikotinhalten lagom medan andra är mest bekväma med en högre dos för att hantera sitt röksug.Om du är osäker på om Zonnic sugtabletter är rätt hjälpmedel för dig är det ett bra tips att börja med en mindre förpackning och helt enkelt känna dig fram om de ger dig den hjälp du vill ha.

Så här använder du Zonnic sugtabletter
När du känner att röksuget tränger sig på och stör ditt humör och din koncentration så stoppar du en tablett i munnen. Låt den lösas upp och flytta den runt i munnen med tungan till dess att den är helt upplöst – vanligtvis tar detta cirka 10 till 15 minuter.Till en början bör ta du 1 tablett varannan timme. För de allra flesta räcker det med mellan 8 och 12 tabletter om dagen. Du bör helst inte ta fler än 15 4mg, eller 24 2mg tabletter på en dag, för att inte ge dig själv för hög nikotindos. Läs mer om nikotinsugtabletter här.

Fräsch och god smak i kampen mot abstinensbesvär
Håller du på att sluta röka? Med Zonnic nikotintabletter lättillgängliga i fickan eller väskan kan du tryggt ta dig an dagens utmaningar utan att vara orolig för att abstinensbesvär och nikotinsug ska sätta käppar i hjulen.Men kom ihåg att sugtabletter också kan vara en perfekt metod för dig om du försöker trappa ner antalet cigaretter du röker om dagen. Genom att hoppa över ett par cigaretter och istället ta en sugtablett gör du dig själv en stor tjänst – varje skippad cigarett är en jättevinst för dig och din hälsa. Eftersom Zonnic sugtabletter finns i hög och låg styrka kan du också trappa ner ditt användande av tabletterna efter hand du känner dig redo för att bli kvitt nikotinet för gott. Zonnic nikotinsugtabletter är ett nikotinläkemedel och får du tryggast och bäst effekt om du tar dem enligt anvisningarna. Var alltid noga med att läsa bipacksedeln innan du testar Zonnic nikotintabletter eller andra nikotinläkemedel. Osäker på om nikotinsugtabletter är rätt för dig? Vi har listat andra typer av nikotinläkemedel här.