Zonnic Sugtabletter 4Mg 12

Zonnic Sugtablett Mint
4 mg 12 st

  • Den har en mild och fräsch smak
  • Mintsmaken är en blandning av pepparmint och spearmint
  • Len munkänsla
  • Diskret användning
  • Inget kvar att spotta ut
  • Stimulerar munnen vilket kan vara bra för den som försöker sluta röka.

Zonnic sugtablett är en fräsch och klar sugtablett som är smidig att ha med i fickan eller väskan. Sugtabletten har en frisk mintsmak och känns len i munnen. Den ser ut som en vanlig halstablett, vilket hjälper dig att bekämpa röksuget på ett diskret sätt.

Zonnic sugtabletter finns i förpackningar om 12 eller 72 tabletter och med styrkorna 2 eller 4 mg. Det innebär att det finns en tablett både för dig som vill ha lite mindre nikotin och för dig som vill ha mer. Välj den styrka som passar ditt behov bäst.

Zonnic sugtabletter – effektiv hjälp mot röksuget

Oavsett om du försöker sluta röka helt eller om du vill skära ner antalet cigaretter du röker är Zonnic sugtabletter en trygg och effektiv hjälp som är enkel att ha i fickan eller väskan. Med god, fräsch smak av mint ger de bra hjälp när röksuget stör dig i situationer då du inte kan, vill eller får röka.

Zonnic sugtabletter ser ut som vanliga sugtabletter och du använder dem på samma sätt. Ta en tablett – 2 eller 4 mg nikotin – och låt den lösas upp i munnen så fort du känner dig sugen på en cigarett. Efter 10-15 minuter är den helt upplöst och dina abstinensbesvär och ditt röksug har dämpats.

Varsågod, 10kr rabatt i butik!

Varsågod, 10kr rabatt i butik!
Varsågod, 10kr rabatt i butik!
Varsågod, 10kr rabatt i butik!