heroStartSv-Bestof.png
produktlandningssida_text_left.png

LÄS MER OM ZONNICS FAMILJEMEDLEMMAR

Zonnic – rökavvänjning eller ett smart alternativ?

Det är bara du som vet hur och varför du vill använda nikotinläkemedel. Du kanske vill sluta röka rakt av, trappa ned i ditt eget tempo eller börja med att byta ut en cigarett då och då. För rökavvänjning har Zonnic flera sorters produkter med olika användningssätt och mängd nikotin så att du kan välja den smartaste lösningen för just dig. Samma produkt jämt och ständigt eller kanske byta utifrån situation? Kom ihåg att varje cigarett du väljer bort är en seger. Heja dig!

Våra produkter är nikotinläkemedel vilket innebär att de har kliniskt bevisad effekt mot röksuget, de funkar alltså! De är dessutom godkända av Läkemedelsverket. Med Zonnic får du ett fräscht alternativ som ger dig nikotinets effekter, men utan de skadliga ämnena som tobak medför. Bra va?


Är du osäker på vilken produkt som passar dig? Gör vårt test.

QaA-hand.png

Fördelar med Zonnic

VARIERAT SORTIMENT
Diskret portionspåse, snabb munspray eller fräsch sugtablett. Oavsett om du söker efter ett alternativ för rökavvänjning eller om du vill skippa en cigarett då och då finns det en produkt för dig. Om du vill veta vilken produkt som passar dig, gör vårt test här.

SMÅ FÖRPACKNINGAR, LÅGT PRIS
Vi tycker att alla ska ha råd att prova Zonnic. Därför säljs alla våra produkter i små förpackningar till lågt pris.

LÄTTILLGÄNGLIGT
På bensinstationen, i matbutiken, hos pressbyrån, på apoteket eller online. Det är aldrig långt till en Zonnic. Se alla återförsäljare här