produktsida_munspray_bubble.png
produktsida_munspray_single.png
produktsida_munspray_sv.png

Zonnic munspray

När röksuget är starkt är det skönt med hjälp på direkten. Zonnic munspray är en nikotinspray med frisk pepparmintsmak som ger effekt redan på 1 minut. Sprayflaskan är smidig att ha med och den speciella pipen ger smart och effektiv applicering. Pipen minskar mängden nikotin som går ned i halsen och magen där det kan skapa irritation.

Flaskorna innehåller 40 eller 200 sprayningar.
Börja med den mindre flaskan för att testa om nikotinspray är rätt för dig. Nikotinsprayen finns också i en dubbelförpackning (2 x 200 sprayningar), som ger dig marknadens bästa pris – endast 1 kr per spray (rek. pris 399 kr). Utöver det förmånliga priset så har dubbelförpackningen fördelen att du alltid har Zonnic till hands. Varför inte förvara en hemma och en på jobbet?

Så här gör du

Vrid pipen åt sidan. Spraya mellan tänder och kind.

En dos (1-2 sprayningar) när du känner röksug brukar räcka. Prova dig fram till den nivå som passar dig. Högst 64 sprayningar per dag bör användas.

Du kan också använda nikotinspray som ett alternativ i situationer när det inte passar att röka. Kom ihåg att varje cigarett du väljer bort är en seger!

Tänk på att läsa bipacksedeln för fullständig information om hur du använder Zonnic munspray.

Prova Zonnic:

10 kr rabatt

På valfri Zonnicprodukt

När passar det att använda nikotinspray?
Zonnic munspray är vårt snabbaste alternativ och ger effekt redan på 1 minut. Därför passar den bra i alla situationer där du behöver snabb hjälp mot röksuget. Flaskorna innehåller 3 ml eller 15 ml vilket innebär att du får ta med dig den i handbagaget – perfekt för en längre resa.

Tänk på att nikotinspray inte är ett långsiktigt substitut för rökning. Därför bör du inte använda produkten mer än 1 år utan att rådfråga din läkare, sjuksköterska eller apotekspersonal.

Vad är fördelen med Zonnics spraypip? 
Med Zonnics smarta pip sprayar man mellan kind och tand och får upptaget direkt i munhålan. Det gör att risken för biverkningar minskar eftersom mindre nikotinspray kommer ner i halsen och magen där det kan skapa irritation.