sugtablett.png
produktsida_sugtablett_Right.png
produktsida_mint_big_v3_sv.png

Zonnic Sugtablett

Suget efter nikotin kan dyka upp lite närsomhelst. Då är det bra att ha en sugtablett till hands. Zonnic sugtablett är en fräsch och klar sugtablett som är smidig att ha med i fickan eller väskan. Sugtabletten har en frisk mintsmak och känns len i munnen. Den ser ut som en vanlig halstablett, vilket hjälper dig att bekämpa röksuget på ett diskret sätt.

Zonnic sugtabletter finns i förpackningar om 12 eller 72 tabletter och med styrkorna 2 eller 4 mg. Det innebär att det finns en tablett både för dig som vill ha lite mindre nikotin och för dig som vill ha mer. Välj den styrka som passar ditt behov bäst.

 

Så här gör du

Lägg sugtabletten i munnen och låt den lösas upp. Flytta då och då sugtabletten i munnen tills den är helt upplöst, det tar
ca 10-15 minuter.

Börja med 1 tablett var eller varannan timme.
I de flesta fall räcker det med
8-12 tabletter per dag.

När du känner dig redo kan du minska antalet tabletter per dag. Zonnic sugtablett är ett smart substitut när du inte kan,
vill eller får röka.

Tänk på att läsa bipacksedeln för fullständig information om hur du använder Zonnic sugtablett.

Prova Zonnic:

10 kr rabatt

På valfri Zonnicprodukt

I vilka situationer passar Zonnic Sugtablett?
Eftersom sugtabletten är liten och lätt att använda passar den i de flesta situationer. Framför allt när du vill vinna över ditt röksug på ett diskret sätt. Zonnic sugtablett passar oavsett om du vill sluta röka rakt av, eller börja med att hoppa över ett par cigaretter, t ex när du är på jobb. Det bestämmer du själv.Ta det i den takt som passar dig bäst! Och kom ihåg att varje cigarett du väljer bort är en seger!

Vilken styrka på sugtabletten ska jag välja?
Sugtabletten finns i två olika styrkor, 2 eller 4 mg nikotin. Eftersom nikotinet frisläpps på kortare tid än vår portionspåse kan det vara bra att börja med den lägre styrkan. Om du tidigare testat 2 mg men upplevt att dessa inte gett tillräcklig effekt, testa att öka till 4 mg.

Vad händer om jag sväljer en sugtablett?
Upptaget av nikotin blir sämre om du tuggar på en tablett eller sväljer den hel. Du bör därför låta den lösas upp sig i munnen. Men det är ingen fara om du av misstag skulle råka svälja tabletten.

Är sugtabletterna sockerfria?
Tabletterna består till största del av naturliga sockeralkoholer som framställs ur majs och vete. De är inte skadliga för tänderna och energiinnehållet är mycket lågt, ungefär 5 kcal per tablett.