Så stillar du din rökabstinens

Ett av de största hindren för att bli rökfri är abstinensen.

Rastlöshet, irritation och ett starkt röksug gör det svårt att välja bort cigaretten.

Men med Zonnic nikotinspray kan du snabbt lindra abstinensen och klara av utmaningen.

I stort sett alla som slutar röka upplever abstinens. Tobaken har bokstavligt talat byggt om hjärnans receptorer och det gör att hela kroppen signalerar ett behov av nikotin.

De vanligaste abstinensbesvären – förutom själva suget efter en cigarett – är huvudvärk, svettningar, trötthet, darrningar och sömnproblem.

Nyfiken på Zonnic munhålespray?


 

Allt om att hantera din rökabstinens


Verkar på 60 sekunder

Tyvärr är rökning det absolut snabbaste sättet att tillfredsställa nikotinbehovet. Det tar bara 15 sekunder för nikotinet att nå hjärnans receptorer och den akuta abstinensen upphör.

Därför kan det vara bra med hjälpmedel som verkar snabbt för att dämpa röksuget och ge dig möjlighet att lyckas med ditt mål.

Zonnic munspray erbjuder snabb och effektiv hjälp, och verkar på 60 sekunder, vilket gör att suget försvinner betydligt snabbare än med många andra typer av nikotinläkemedel.

Specialdesignat munstycke

Det smidiga och specialdesignade munstycket på Zonnics spray har tagits fram för att det ska vara lätt att uppnå god effekt.

Istället för att röka en cigarett tar du fram sprayflaskan, vrider pipen och placerar den mellan kinden och tänderna.

Spraya en eller två gånger och på en minut har både abstinensbesvär och röksug mildrats.

Orsaken till den snabba effekten är att allt nikotinet kommer på en gång och upptas därigenom snabbare av munnens slemhinnor.

Testa Zonnic nikotinspray

Ger effekt mot röksuget på en minut.

Nikotinspray

Värst första dagarna

Abstinensbesvär är alltså helt normalt när kroppen ställer om mot ett mer tobaksfritt liv. Enligt expertorganisationen Psykologer mot tobak brukar besvären vara starkast de första dagarna, men lindras succesivt och efter tre, fyra veckor har abstinensbesvären avtagit väsentligt.

Det är dessutom det fullt normalt att du som rökare kan uppleva känslor som tristess, tomhet och deppighet efter ett tobaksstopp.

Men genom att äta bra och regelbundet, använda nikotinhjälpmedel i rekommenderad dos och försöka att röra på sig kan du komma till bukt med detta.

En smart hjälp på din resa till att bli rökfri!

Här får du reda på mer om Zonnic portionspåsar

Viktigt med träning

Motion och träning är faktiskt en viktig del för att kunna hålla abstinensen under kontroll. Genom att träna minskar du röksuget under själva tiden du tränar men också ett bra tag efter avslutat pass.

Träningen ger dig samtidigt fysisk och mental styrka att kunna hålla motovationen uppe. Dessutom hjälper träningen till att undvika de där extra kilona som kan smyga sig på när man slutar röka.

Ändra vanor

För att lyckas att sluta röka behöver du inte bara stilla ditt sug efter cigaretter, du behöver också ändra dina vanor.

Om du till exempel brukar tända en cigarett när du går ut genom dörren på morgonen, så kan du välja att istället att ta en dos av Zonnic munhålespray. Suget upphör på en minut och du kan avstå den cigaretten betydligt lättare.

Munsprayen är lätt att ha med sig och eftersom den är diskret fungerar den i alla situationer. En stor fördel är den specialdesignade pipen som gör att du får en kontrollerad riktning varje gång du sprayar, dessutom finns den tillgänglig till ett konkurrenskraftigt pris.

Hjälpen är nära

Med tiden kommer du att märka att du mår bättre som rökfri – smak och lukt känns tydligare och din kondition förbättras.

Det är viktigt att fokusera på de positiva effekterna av att du inte längre röker.

Och när suget kommer så vet du att du har hjälp till hands.

Zonnic munspray – snabbverkande, effektiv och smakar gott!