Zonnic munspray 1 mg nikotin mot röksug | Nikotinspray

Zonnic
nikotinspray

Zonnic Spray 40
Zonnic Munspray Pepparmint
40 sprayningar
Zonnic Spray 200
Zonnic Munspray Pepparmint
200 sprayningar
Zonnic Spray 2X200
Zonnic Munspray Pepparmint
2 x 200 sprayningar

Zonnic munspray
Vill du sluta röka? Röksug tar inte hänsyn till din situation och ibland känner du ett starkt nikotinbehov i situationer då du inte kan eller får röka. Och när röksuget tränger sig på vill man ha snabb och effektiv hjälp. Med Zonnic nikotinspray får du tydlig effekt på en minut. Sprayen är lätt att använda, har en god och frisk smak av pepparmint och är superenkel att bära med sig. Efter en eller ett par sprayningar har du fått hjälp att ta tillbaka kontrollen över nikotinbegäret och kan fokusera på sådant du verkligen vill och behöver göra.

God och snabbverkande
Många föredrar nikotinspray framför andra nikotinläkemedel och det är enkelt att förstå varför. Det är lätt att använda sprayen och effekten är snabbverkande. Du kan välja mellan två flaskor – en med 40 sprayningar och en med 200 sprayningar. Ett smart tips är att börja med den lilla flaskan, för att känna efter om nikotinspray passar just dig. Zonnic nikotinspray hittar du dessutom i en dubbelförpackning (2 x 200 sprayningar) vilket ger dig marknadens mest prisvärda erbjudande. Genom att du får en dubbel förpackning får du dessutom en ytterligare fördel – med två sprayflaskor är det enkelt att alltid ha en till hands. Varför inte ha en hemma och en på jobbet, till exempel? Vanligtvis räcker det med en till två sprayningar per dos för att mota undan det värsta röksuget. Testa dig fram till hur många doseringar per dag som passar just dig och dina behov. Tänk på att inte överskrida mer än 64 sprayningar om dagen, för att inte må dåligt av för högt nikotinintag.

Hur använder jag Zonnic nikotinspray?
Den smidiga, specialdesignade piplösningen gör det lättare. När du känner av röksuget tar du fram sprayflaskan, vrider pipen och placerar den mellan kinden och tänderna. Spraya en till två gånger och inom loppet av en minut så har dina abstinensbesvär och ditt röksug mildrats. En stor fördel med den specialdesignade pipen är att du får en kontrollerad riktning när du sprayar. Du minskar därmed risken att spruta ner nikotinsprayen i halsen och magen, något som kan vara obehagligt och dessutom minskar effekten av spraydosen. Läs mer om nikotinspray här.

Effektiv hjälp på väg mot sista blosset
Kom ihåg att Zonnic nikotinspray också är en bra metod för dig om du håller på att trappa ner antalet cigaretter du röker per dag. Du kan alltså använda sprayen att stå emot röksuget från dina dagliga cigaretter – varje cigarett du väljer bort är som bekant en stor vinst för dig och din hälsa.Är du intresserad av att testa Zonnic nikotinspray för att hjälpa dig sluta röka, eller för att gradvis minska på din dagliga cigarettkonsumtion? Då hittar du den på apotek och i livsmedelsbutiker. Zonnic nikotinspray är receptfri. Glöm inte att Zonnic nikotinspray är ett nikotinläkemedel. Därför får du bäst och tryggast resultat om du använder det enligt anvisningar. Var alltid noga med att läsa bipacksedeln innan du börjar använda nikotinspray eller andra liknande produkter. Osäker på om nikotinspray är rätt för dig?

Andra nikotinläkemedel
Vi har listat andra typer av nikotinläkemedel här.