Nikotinspray

Munhålespray 40 pepparmint

40

Munhålespray 200 pepparmint

200

Munhålespray 2×200 pepparmint

2 x 200

Zonnic munspray

Vill du bli av med ditt cigarettberoende? Röksuget tar inte hänsyn till din situation och ibland kanske du känner ett starkt nikotinbehov i situationer då du varken kan eller får röka. Med Zonnic nikotinspray får du tydlig effekt på så kort tid som en minut. Sprayen är lätt att använda, har en god och frisk smak av pepparmint och är superenkel att bära med sig. Efter en eller ett par sprayningar har du fått hjälp att ta tillbaka kontrollen över nikotinbegäret och kan fokusera på sådant du verkligen vill och behöver göra.

God och snabbverkande

Många föredrar nikotinspray framför andra nikotinläkemedel och det är enkelt att förstå varför. Sprayen är lätt att använda och ger effekt på en minut. Du kan välja mellan två flaskor – en med 40 sprayningar och en med 200 sprayningar. Ett smart tips är att börja med den lilla flaskan, för att känna efter om metoden passar just dig. Zonnic nikotinspray hittar du dessutom i en dubbelförpackning (2 x 200 sprayningar) vilket ger dig marknadens mest prisvärda erbjudande. Med en dubbel förpackning får du dessutom en ytterligare fördel – med två sprayflaskor är det enkelt att alltid ha en till hands. Varför inte ha en hemma och en på jobbet, till exempel? Vanligtvis räcker det med en till två sprayningar per dos för att mota undan det värsta röksuget. Testa dig fram till hur många doseringar per dag som passar just dig och dina behov. Tänk på att inte överskrida mer än 64 sprayningar om dagen, för att inte må dåligt av för högt nikotinintag.

Hur använder jag Zonnic nikotinspray?

Den smidiga, specialdesignade piplösningen gör det lätt att använda. När du känner av röksuget tar du fram sprayflaskan, vrider pipen och placerar den mellan kinden och tänderna. Spraya en till två gånger och inom loppet av en minut så har dina abstinensbesvär och ditt röksug mildrats. En stor fördel med den specialdesignade pipen är att du får en kontrollerad riktning när du sprayar. Du minskar därmed risken att spruta ner vätskan i halsen och magen, något som kan vara obehagligt och dessutom minskar effekten av spraydosen.

Effektiv hjälp på väg mot sista blosset

Kom ihåg att Zonnic nikotinspray också är en bra metod för dig om du håller på att trappa ner antalet cigaretter du röker per dag. Du kan alltså använda sprayen att stå emot röksuget från dina dagliga cigaretter – varje cigarett du väljer bort är som bekant en stor vinst för dig och din hälsa. Är du intresserad av att testa Zonnics produkter för att hjälpa dig sluta helt med rökningen, eller för att gradvis minska på din dagliga cigarettkonsumtion? Våra spray och nikotinpåsar är receptfria läkemedel och finns på apotek och i livsmedelsbutiker. Var alltid noga med att läsa bipacksedeln innan du använder Zonnics produkter. Observera att du måste vara 18 år för att kunna köpa nikotinspray.