Om Zonnic

Zonnic är ett svenskt varumärke som grundades 2000 i Helsingborg av forskaren och sluta röka-experten Karl Olov Fagerström.

Vi på Zonnic tycker att nikotinläkemedel ska vara lättanvända, lättillgängliga, smaka gott, ge snabb effekt och ha ett bra pris. Vi vet att det finns massor av olika skäl och sätt att använda nikotinprodukter utan tobak och därför har vi ett varierat sortiment med olika storlekar och styrkor. Vi tror på att gå vår egen väg – och gör man det så är man ofta först med saker. Zonnic var till exempel först med att sälja nikotinläkemedel till ett bra pris där tobak säljs. Det är vi stolta över!

Lättillgängligt

På bensinstationen, i matbutiken, hos pressbyrån eller på apoteket. Det är aldrig långt till en Zonnic.

Varierat sortiment

Portionspåse eller munspray. Valet är ditt.

Små förpackningar, lågt pris

Vi tycker att alla ska ha råd att prova Zonnic. Därför säljs alla våra produkter i små förpackningar till lågt pris.

Vilken produkt är du?

Det är svårt att sluta röka. Därför är det mycket viktigt att ta den hjälp som finns. Vilken sluta röka-produkt du väljer kan ha en inverkan på om du lyckas eller ej. När det gäller sluta röka-produkter är det som med allt annat i livet – det finns inte en produkt som passar alla. Detta test hjälper dig att ta reda på vilken produkt som passar just dig. Det tar bara 1 minut. Lycka till!

Gör vårt test

Zonnic får dig att känna dig som en vinnare

Varje cigarett du väljer bort är en seger. Oavsett vilken cigg på dagen det blir eller hur många du väljer bort så finns Zonnic där. Vi vet att det inte är lätt att sluta röka. Vi vet att det är lätt att falla tillbaka. Det går upp, och det går ner. Precis som allting i livet. Men det är fortfarande så att varje cigarett du väljer bort är en liten seger. Att välja Zonnic är en vinst varje gång. Heja dig! Du är bäst. Fler tips för att sluta röka hittar du här.

Du bestämmer

Alla människor är olika. Några vill inte sluta röka alls, utan har bara behov av ett tobaksfritt alternativ vid vissa tillfällen. Några vill sluta röka tvärt. Andra vill dra ner, för att på den vägen bli helt rökfria på sikt.

Poängen med att använda Zonnic är att du slipper tobak samtidigt som kroppen får den nikotinmängd den är van vid. Med Zonnics produkter får du varken gula tänder eller dålig andedräkt. Ett fräscht och smart sätt att hoppa över en cigarett då och då helt enkelt.

Köp Zonnic här!
close_popup

Köp Zonnic!

Zonnic finns också att köpa direkt i butik Se alla butiker