Zonnic Portionspåse Mint 4 mg

Zonnic Portionspåse Mint 4 mg

Zonnic portionspåsar med mild mintsmak har effekt mot röksuget. Små och diskreta portionspåsar som man lägger under läppen.

Finns som 2 mg 4 mg
Köp Zonnic
  • Bekväm och diskret.
  • Fukta och placera under läppen i ca 30 minuter.
  • Flytta runt påsen för ökat upptag av nikotin.
  • Barnsäker förpackning.
  • Rekommenderas 8-12 påsar/dag.
  • 24 månader stabilitet.
  • Styrkor 4mg och 2mg.

Zonnic portionspåsar med mild mintsmak har effekt mot röksuget. Små och diskreta portionspåsar som man lägger under läppen. Nikotinet i Zonnic Mint lindrar nikotinbegär och abstinensbesvär när du slutar röka och motverkar därigenom återfall till rökning hos rökare som är motiverade att sluta eller för att underlätta rökreduktion hos rökare som inte kan eller är ovilliga att sluta röka.

  1. Fukta påsen lätt med tungan och lägg den under läppen, låt den ligga där i ca 30 minuter. För ökad effekt – flytta runt påsen då och då.
  2. Ta en nikotinpåse när du känner tobakssug, i de flesta fall brukar det räcka med 8–12 påsar per dag. Högst 24 nikotinpåsar per dag bör användas.
  3. När du vill kan du minska antalet nikotinpåsar per dag. Zonnic portionspåsar kan också användas för att hoppa över en cigarett då och då.

Tänk på att läsa bipacksedeln för fullständig information om hur du använder Zonnic portionspåse.

Zonnic nikotinpåsar – hjälp mot röksuget på dina villkor

Zonnic nikotinpåsar har en bevisad effekt mot röksug och de är smidiga och lätta att använda. Dessutom kan du själv bestämma hur stor nikotineffekt de ska ha. Genom att flytta påsen i munnen frigörs mer nikotin från påsen. Den diskreta påsen är ett bra medel för att sluta röka. Den funkar perfekt på platser och i situationer då du inte kan eller får röka. De är perfekta på exempelvis långa flygturer.

Eftersom Zonnic nikotinpåsar hjälper dig att bli fri från tobak, så du slipper de giftiga och cancerframkallande ämnena som tobaksprodukter innehåller. Du hittar dem i två olika styrkor – 2 och 4 mg – och de smakar riktigt fräscht!

Mobilkupong

Varsågod, 10kr rabatt i butik!

Fyll i ditt mobilnummer här:
Telefonnumret du har angett har redan använts

Tack! Din värdekod skickas till dig inom några minuter.

Kupongen gäller valfri Zonnic-produkt och en kupong per mobilnummer.