Munhålepåsar

Munhålepulver i portionspåse mint

2 mg

Munhålepulver i portionspåse mint

4 mg

Zonnic Munhålepåsar, tidigare munhålepulver

Vill du ta steget mot ett rökfritt liv? Då kan munhålepåsar, tidigare kallat munhålepulver i portionspåse, från Zonnic vara en lösning för dig. Våra portionspåsar är helt fria från tobak och fungerar utmärkt när du varken vill, kan eller får röka. Nikotinläkemedel har visat god effekt för rökavvänjning, tack vare dess förmåga att lindra abstinens och dämpa eventuella biverkningar. Med hjälp av munhålepåsarna håller du motivationen uppe och kan bli fri från tobaksberoendet.

Hur fungerar munhålepåsar?

Pulvret kommer i portionspåsar och liknar på det sättet vanligt portionssnus. När röksuget börjar göra sig påmint tar du fram en portionspåse och fuktar den lätt med tungan. Därefter placerar du påsen under läppen och låter den verka under 30 minuter. Från de vita, diskreta påsarna frigörs nikotin, vilket dämpar röksuget. Du kan själv välja hur mycket nikotin som ska frigöras från påsen – för en större och snabbare effekt flyttar du på påsen med jämna mellanrum. Om du vill att mindre nikotin ska frigöras så låter du påsen ligga stilla under läppen.

God smak av mint

Våra diskreta portionspåsar har en mild smak av mint och ger en fräsch känsla i munnen. Det kan vara en av många anledningar till att de fungerar så bra för att motverka cigarettberoende.

Användning

Våra munhålepåsar i portinspåse, tidigare benämnt munhålepulver, kommer i förpackningar med 20 påsar och du kan välja mellan 2 och 4 milligram nikotin. Vanligtvis räcker det att använda 8-12 påsar per dag och du kan maximalt använda 24 stycken under ett dygn. Påsarna har en bevisad god effekt när det gäller att hålla abstinensbesvär i schack, vilket minskar risken för återfall. Se därför till att prova Zonnic nikotinpåsar, för ett liv utan tobak!

Våra produkter klassas som nikotinläkemedel och du får som bäst effekt när du använder dem enligt anvisningarna. Läs därför igenom bipacksedeln för att ta del av den fullständiga informationen.

Vad finns det fördelar och nackdelar?

Som med alla nikotinläkemedel finns det både fördelar och nackdelar. Vad som passar just dig är högst individuellt – olika människor har olika preferenser.

Fördelar:

  • Enkelt att använda
  • Fungerar var du än befinner dig
  • Frisk smak
  • Snabb effekt med tydlig lindring av röksug
  • Flaskan ger dig något att sysselsätta händerna med, vilket kan kännas bra för den som slutar med cigaretter.

 Nackdelar:

  • Risk för olika biverkningar (se nedan)
  • Kan kännas stark eftersom hela dosen av nikotin kommer på en gång
  • Flaskan med spraypipen ger dig något att sysselsätta händerna med, vilket kan kännas bra för den som slutar med cigaretter.

Var kan jag köpa era produkter?

Våra produkter är framtagna för dig som bestämt dig för att bli kvitt ditt cigarettberoende. Munhålepåsar från Zonnic finns att köpa på de flesta apotek och livsmedelsbutiker i hela landet.