Zonnic Portionspåsar 2 el. 4 mg nikotin | Nikotinpåsar

Zonnic
nikotinpåsar

Zonnic Portionspåsar 4Mg
Zonnic Portionspåse Mint
4 mg
Zonnic Portionspåsar 2Mg
Zonnic Portionspåse Mint
2 mg

Zonnic portionspåse
Känner du att det är dags att sluta röka? Du känner säkert igen dig i situationer då du inte kan eller vill röka. Kanske sitter i ett möte på jobbet, i en bilkö eller på en plats där rökning är förbjuden? Då kan Zonnics smarta nikotinpåsar vara precis vad du behöver. De små, vita, diskreta påsarna placerar du enkelt under läppen. Snabbt och lätt frigörs nikotin och inom några minuter känner du att röksuget dämpas.

Diskreta med god smak
Påsarna har en mild smak av mint och är dessutom diskret. Det gör dem till en riktigt bra kompis när du vill sluta röka. Det är inte konstigt att nikotinpåsar är ett riktigt populärt nikotinläkemedel – de är enkla, goda och bevisat effektiva när det gäller att hålla abstinensbesvär i schack. En förpackning med Zonnic nikotinpåsar innehåller 20 portionspåsar. Du kan välja mellan 2 och 4 milligram nikotin. En stor fördel med nikotinpåsar är att du själv kan bestämma hur mycket nikotin som ska frigöras i munnen. Det gör du genom att flytta påsen; vill du ha större effekt så flyttar du runt den och vill du ha mindre effekt så låter du den ligga stilla under läppen.

Hur använder jag Zonnic portionspåse?
Du tar en påse så fort du känner ett sug efter tobak. För de allra flesta räcker det med mellan 8 och 12 påsar under en dag. Du bör dock aldrig använda mer än 24 påsar per dag. Fukta påsen lätt med tungan och placera den under din läpp. Låt den ligga kvar i ca 30 minuter – sedan kan du själv välja hur stor nikotineffekt du vill ha. Känner du att du vill ha större effekt flyttar du påsen och på så sätt frigörs mer nikotin. Låt den ligga stilla om du vill ha en mindre effekt. Läs mer om nikotinpåsar här.

En smart hjälp i din resa till att bli rökfri
Genom att använda Zonnic nikotinpåsar behandlar du dina abstinensbesvär på ett smart sätt. Får du bukt med röksuget är det helt enkelt lättare att hålla motivationen och hålla ut efter att du tagit ditt sista bloss. När du vill och när du känner dig redo kan du trappa ner antalet påsar du använder om dagen eller byta till påsar med lägre nikotinhalt. Zonnic nikotinpåsar är också en utmärkt hjälp om du i första hand vill trappa ner antalet cigaretter du röker per dag. Varje cigarett du avstår är en stor vinst för ditt välbefinnande och hälsa. Du hittar Zonnic nikotinpåsar på apotek och i livsmedelsbutiker. Tänk på att Zonnic nikotinpåsar är ett nikotinläkemedel och att du får bäst effekt och bekvämast behandling om du använder dem enligt anvisningarna. Var noga med att läsa bipacksedeln för fullständig information om hur du använder Zonnic portionspåsar. Osäker på om nikotinpåsar är rätt för dig? Vi har listat andra typer av nikotinläkemedel här.